Gaziantep İTÜ Mezunları Derneği 5.Olağan Genel Kurul Toplantısını Yaptı

Gaziantep İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mezunları Derneği 5. Olağan Genel Kurulunu yaptı.

Tuğcan Oteli Fırat Balo salonunda gerçekleştirilen genel kurul sonrası, yeni yönetim kurulu toplanarak görev paylaşımını yaptı.



2013-2014 yıllarında görev yapacak yönetim kurulunda; M. Cengiz Gülenler yeniden başkan seçilirken, Adnan N. Akyazıcı, başkan yardımcısı, Ertuğrul Uzak, muhasip, Murat Öner, sekreter üye olarak görev aldılar. Şafak Tercan, Ali Serindağ ve İ. Sakıp Emre de yönetim kurulunun diğer üyeleri oldular. Derneğin denetleme kurulu ise Ali Göğüş, Ahmet Sönmez ve Hasan Yazgan’dan oluştu.

  M. Cengiz Gülenler
                                                                                                                                                   M. Cengiz Gülenler


Yeni dönemde de, çalışma toplantıları ve konferanslar düzenleyerek yaşadıkları şehre katkılı olmaya, önemli konular üzerine dikkat çekmeye ve önerilerde bulunmaya devam edeceklerini ve ayrıca Gaziantepli Üniversite öğrencisi adayı öğrencilerin İTÜ’yü daha iyi tanımalarını sağlayarak, özellikle teknik eğitimi hedefleyen gençlerin üniversite tercihlerinde doğru karar vermeleri için yardımcı olacaklarını, İTÜ’yü kazanan Gaziantepli öğrencilerle de iletişim kurarak, onların sorunlarına ve ihtiyaçlarına çözüm üreteceklerini söylediler.


İTÜ Kurumsal İlişkiler ve Mezunlarla İletişim Ofisi
İTÜ Ayazağa Kampüsü, Süleyman Demirel Kültür Merkezi, 34469 Maslak, Sarıyer/İstanbul
mezun@itu.edu.tr
Telefon ve Faks: (212) 285 30 80